Selecteer een pagina

AI4Events in de belangstelling op Echo23

feb 14, 2023 | Nieuws

Op dinsdag 7 februari vond de eerste editie van ECHO23 plaats, het nieuwe jaarlijkse evenement van de Event Confederation. Ook het AI4Events-team tekende present en stelde het project voor aan de meer dan tweehonderd aanwezigen.

AI4Events op de Speaker’s Corner

Dat de evenementensector stond te popelen om samen te komen en de krachten te verenigen na corona was duidelijk door de opkomst op ECHO23. Het gloednieuwe congrescentrum Vestar in Antwerpen waar het evenement plaatsvond was dan ook tot de nok gevuld. Een ideaal publiek om de resultaten van ons project aan voor te stellen! Onder grote belangstelling konden we op de Speaker’s Corner, samen met enkele andere hogescholen, de aanwezige eventbedrijven alvast een sneak peek geven van onze roadmap en no-showtool. En ook daarna konden we in het gezelschap van een hapje en een drankje nog enkele fijne contacten leggen. Nogmaals bedankt aan de Event Confederation voor de fijne samenwerking tijdens het project en om ons dit platform aan te reiken!