Selecteer een pagina

AI4Events op het Flanders AI Forum

jun 7, 2022 | Nieuws

Vandaag kregen we de kans om AI4Events voor te stellen aan de aanwezigen van het VLAIO-event Flanders AI Forum.  Een unieke mogelijkheid om ons project even in de kijker te zetten en nieuwe contacten te leggen!

Pitch AI4Events

Het Flanders AI Forum van 2022 stond volledig in teken van het dichterbij brengen van artificiële intelligentie en Vlaamse KMO’s. Een ideaal forum dus voor ons project! Tijdens een van de Deep Dive sessies konden bedrijven dan ook de connectie leggen met verschillende onderzoekscentra die AI-projecten lopen hebben. Met het AI4Events-team stonden we dan ook paraat om bedrijven een woordje uitleg te geven over ons project en met hen te connecteren om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Daarnaast is het uiteraard altijd een meerwaarde om met andere onderzoekscentra contacten te leggen. Wederom een fijne manier om KMO’s en AI-professionals kennis te laten maken met AI4Events!